Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yalnızca katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en amelî yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik takkadak kapının kolayca açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı üzere bu peklik süresi 20 ile 180 zaman arasında değanlayışebiliyor. Fakat bu baplar silme yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli ciddi. Mealta kapılar canipıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

Bapnın estetik konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Başkaca yegâne katlı binalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birmebzul yerde karşınıza çıkmış Yangın Kapısı olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve katımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page